Осветлението в двора създава страхотна атмосфера

Лампите в двора могат да играят наистина важна роля в семейния живот. Това е особено вярно, ако искате да се насладите на радостните минути, прекарани в градината дори след залез слънце. Напоследък изборът на градински лампи се увеличи значително, но за щастие има някои съвети и идеи, които да улеснят избора.

Намиране на перфектните лампи за двора

Преди да говорим какъв стил и вид на градинските светлини искаме, си струва да помислим за тяхното разположение и функции. Най-доброто решение е да помислим какви дейности да правим в градината, които да продължим да правим през вечерта.

Барбекю в двора?

Подвижната външна LED лампа е много практична в този случай.

Плуване в басейна след залез слънце?

Да използваме осветление тип свещ!

Може би да изпиете чаша питие, докато се наслаждавате на тишината и спокойствието на нощта?

Външната стенна лампа също може да бъде добро решение за това. Когато изберем кое е нашият приоритет, ще определим и местоположението, размера и вида на градинските светлини .

Рустик или модерна външна лампа

След като си изясним всички всички практически въпроси като размер, брой части и разположение, следва да изберем външния вид. На пазара не липсват различни стилове градински лампи, така че можем да намерим всичко от традиционния до екстравагантния стил. Човек не би си помислил така, но този малък практичен инструмент може да бъде сериозен определящ фактор за цялостната картина, така че нека се опитаме да се придържаме към дизайна, който пасва на съществуващото оборудване. Например, една сферична лампа обикновено изглежда добре навсякъде, благодарение на малко по-различен дизайн от традиционния.

Подвижна градинска лампа

Нетно разширение на практичността може да бъде подвижна слънчева градинска лампа . Благодарение на конструкцията си, може да се използва почти навсякъде, а най-полезната му характеристика е, че може лесно да се пренася от едно място на друго, което не се възпрепятства от кабели или други аксесоари. Освен това, умно устройство, което абсорбира и използва енергията на слънцето, не струва много, така че хората обикновено купуват повече от него, за да стигнат от А до Б в красиво осветен светъл коридор.

Специални градински светлини

И накрая, също си струва да помислим дали имаме нужда от по-специален източник на светлина. Въпреки че моделът, захранван от слънчева енергия, вече не е обикновен сам по себе си, си струва да разгледаме и моделите, които усещат движението . Този тип е най-добре да се постави над гаража, входните врати , тъй като тук няма нужда от постоянно осветление, но малко допълнителна светлина може да бъде огромна помощ при връщане у дома след залез слънце.